مطالب اسلایدهای ابتدایی این پاورپوینت به شرح زیر است تعداد اسلاید : 21 اسلاید آنزیم بری ، بلانچینگ تاریخچه نگهداری مواد غذایی یخ زدن و نگهداری مواد غذایی با استفاده از سرما از روش های بسیار قدیمی است. در قرن 19 مخلوط یخ و نمک جهت ایجاد دمای پایین تر از یخ خالص معمول گردید. در سال 1920 کلارنس بردسی (clarence birdseye) تحقیقات گسترده ای در زمینه فرآیند انجماد سریع تجهیزات فرآیند های یخ زده و بسته بندی مواد غذایی منجمد انجام داد و پس از چند سال واحدهای فریزر خانگی ابداع شد و امروزه به دلیل ...