فرمت ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات : 27 صفحه پیش گفتارمطالعات و پژوهش های سده اخیر و به ویژه سی سال اخیر دانشمندان، از خواص سلامت بخش برخی از ریز زنده ها بر انسان و حیوانات (نظیر پاد جهش زا و پاد سرطان زا بودن، پاد عفونی بودن کاهش کلسترول سرم، بهبود برخی ناسازگاریهای تغذیه ای، افزایش بازده رشد و نظایر اینها) پرده برداشته است.این ریز زنده ها که امروزه با عنوان پروبیوتیک شناخته می شوند، موضوع روز با اهمیت و جذاب بسیاری از طرح های پژوهشی سازمان ها و دانشگاه ها را در حوزه هایی نظیر علوم تغذیه، صنای ...