فرمت ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات : 67 صفحه بخش اول بسته بندی فعال فصل اولجاذبهای اکسیژنمقدمه محافظت محتویات غذای بسته بندی شده برای هر دوره طولانی سرد شدن یا رسیدن به دمای توسعه یافتگی، به شرایط یک مجموعه عملیات به هم پیوستهای که در زیر آمده است نیاز دارد: 1- محصول خودش باید فرآیندی را به شیوه ای که آن را علیه آنزیمی میکروبیولوژیکال و فعالیت بیوشیمیایی تثبیت می کند . این با دو رویکرد طی میکند: اولا بسته بندی مواد غذایی برای مدت کوتاه .ثانیا توزیع سرما.2- محصول بایستی علیه آل ...