مطالب اسلایدهای ابتدایی این پاورپوینت به شرح زیر است تعداد اسلاید : 21 اسلاید پروژه درس اصول نگهداری مواد غذایی - بررسی انواع بسته بندی گوشت و مواد مصرفی آن بسته بندی غذاهای گوشتی مقدمهفرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ در حالی که اکسیژن ، گوشت هایی مانند گوشت های عمل آوری شده را به سرعت ...