مطالب اسلایدهای ابتدایی این پاورپوینت به شرح زیر است تعداد اسلاید : 13 اسلاید بهداشت نان به دلیل اینکه قوت غالب مردم ما نان می باشد وجودهرگونه مشکل بهداشتی در آن می تواند به سلامت مردم لطمه وارد نماید. نان بهداشتی و سالم نان بهداشتی و سالم ، نانی است که در تهیه آن تخمیر صورت گرفته باشد . عمل تخمیر از مایه خمیر و خمیر ترش جهت عمل آوری نان استفاده می شود. عمل تخمیر سبب می شود :- ارزش غذایی و کیفیت بهداشتی نان حفظ شود.- آنزیم فیتاز فعال شده و سبب شکستن اسید فیتیک و جلو گیری از تشکیل فیت ...