مطالب اسلایدهای ابتدایی این پاورپوینت به شرح زیر است تعداد اسلاید : 30 اسلاید بررسی تکنولوژی تولید کالباسهای حرارت دیده و فرآورده های گوشتی فرآورده های گوشتی به فرآورده هایی اطلاق می شود که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل داده باشد. از نظر تکنولوژی فرآورده های گوشتی را به چهار دسته تقسیم می کنند :1ـ کالباس های حرارت دیده 2ـ کالباس های خام 3ـ کالباس های پخته 4ـ گوشت های عمل آمده تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند. ک ...