تعداد صفحات : 142صفحه فرمت ورد و قابل ویرایش روش های آزمون آب میوه ها هدف هدف از تدوین این استاندارد، تعیین روش های آزمون آب میوه ها می باشد. دامنه کاربرد دارد. این استاندارد در مورد انواع آبمیوه، آبمیوه تغلیظ شده، نکتار میوه، پوره میوه، نوشیدنی میوه ای و شربت کاربرد دارد. مواد و / یا واکنشگرها کلیه مواد شیمیایی مورد استفاده از نوع درجه آزمایشگاهی باشند. آب مصرفی برای کلیه آزمون ها باید آب مقطر درجه 2 مطابق استاندارد ملی ایران شماره 1728 " ویژگی های و روش های آزمون آب برای مص ...