فروشگاه فایل -بزرگترین و قویترین فروشگاه فایل کشور

فروشگاه فایل -بزرگترین و قویترین فروشگاه فایل کشور

مرجع دانلود انواع فایل - پشتیبانی :09157269053-09330513771
فروشگاه فایل -بزرگترین و قویترین فروشگاه فایل کشور

فروشگاه فایل -بزرگترین و قویترین فروشگاه فایل کشور

مرجع دانلود انواع فایل - پشتیبانی :09157269053-09330513771

پاورپوینت دستگاه های اندازه گیری ویژگیهای بافتی و رئولوژیکی

                نوع فایل: power point   قابل ویرایش  11 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: در این روش به ماده غذایی نیرو وارد میشود تا در داخل یک مسیر جریان پیدا کرده و از سوراخ یا  درز خارج شود ( مانند مکانیسم چرخ گوشت ) و درنحایت حداکثرنیرو لازم جهت اکسترود ماده غذایی به عنوان شاخص کیفی بافتی به کار می رود درفرآیند روبرو چون مسیر حرکت پیستون و ماده غذایی در خلاف جهت هم هست به آن  back estrusion  ( پس اکستروژن) می گویند نمون ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد