فروشگاه فایل -بزرگترین و قویترین فروشگاه فایل کشور

فروشگاه فایل -بزرگترین و قویترین فروشگاه فایل کشور

مرجع دانلود انواع فایل - پشتیبانی :09157269053-09330513771
فروشگاه فایل -بزرگترین و قویترین فروشگاه فایل کشور

فروشگاه فایل -بزرگترین و قویترین فروشگاه فایل کشور

مرجع دانلود انواع فایل - پشتیبانی :09157269053-09330513771

پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ کردنی

              نوع فایل: power point قابل ویرایش 48 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: ترکیباتی که به مقدار کم در روغن وجود دارند : تمام چربیها و روغنها دارای ترکیبات مختلفی هستند که به مقدار کم در روغن وجود دارند. برخی سبب افزایش پایداری روغن در حین سرخ کردن میشوند : توکو فرولها مخصوصاً گاما توکوفرول در حد تعیین شده؛ فسفولیپیدها در حد تعیین شده؛ کارتنوئیدها در مقدار کم؛ اسکوالن و بعضی از استرولها مثل 5- اونا استرول. پلیمرها : این ترکیبات معمولاً بزرگترین دس ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد