
حس چشایی حس چشایی که توسط زبان تامین می شود یکی از احساس پنج گانه است که در تشخیص شوری، شیرینی، تلخی، ترشی و تندی کمک میکند.تشخیص این مزه ها توسط جوانه های چشایی است که در کناره هاوروی زبان قرار گرفته است.مخاطی که این نواحی راتشکیل می دهد از برجستگی هایی بنام پاپیلا تشکیل شده است که در هر یک از آنها تعداد 200 تا 300 جوانه چشایی وجود دارد. جوانه های چشایی برای تشخیص مزه نیازمند ترکیب ماده مورد نظر با بزاق هستند تا بتوانند مزه را به مغز منتقل کنند. درک کامل مزه بطور زیادی با درک بوی ما ...