فروشگاه فایل -بزرگترین و قویترین فروشگاه فایل کشور

مرجع دانلود انواع فایل - پشتیبانی :09157269053-09330513771

فروشگاه فایل -بزرگترین و قویترین فروشگاه فایل کشور

مرجع دانلود انواع فایل - پشتیبانی :09157269053-09330513771

دانلود پاورپوینت فرایند سرد کردن وتاثیرآن برموادغذایی- 18 اسلاید

                موادغذایی براساس درجه حرارت نگهداریشان به سه گروه تقسیم می شوند : •1- 1-تا1+ درجه سانتی گراد: ماهی تازه، گوشت تازه، سوسیس وکالباس ، گوشت چرخ کرده ، گوشت وماهی دودی شده و ماهی آردی شده (Breaded fish) • •2-   صفرتا 5+ درجه سانتی گراد: گوشت کنسروی پاستوریزه شده، شیر،   تخم مرغ ،خامه، ماست ، سالادهای آماده ، ساندویچ ها، محصولات نانوایی ، پاستا ، سوپهای تازه ، سسها،پیتزاها، موادقنادی و خمیرنان. • •3- ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد