
نوع فایل:POWER POINT قابل ویرایش:22 اسلاید قسمتی از اسلایدها: نحوه تغذیه – دفعات، مقدار، انواع مأکولات و مشروبات، مواد مضر طبیعی و خارجی در خوردنی ها، تأثیر فصل بر تغذیه، غذاهای مصلح و مفسد، عادات غذایی، غذاهای خفیف و غلیظ، صالح الکیموس، ردی الکیموس، کثیرالغذا، قلیل الغذا، لطیف، کثیف- شروع و ختم تغذیه، سازگاری و ناسازگاری – رفتارهای تغذیه ای، تخمه و اختلال هضم، تداخل، تغذیه و کرونوبیولوژی، بهداشت طبخ (تغییرات غذا، ظرف ...