فروشگاه فایل -بزرگترین و قویترین فروشگاه فایل کشور

مرجع دانلود انواع فایل - پشتیبانی :09157269053-09330513771

فروشگاه فایل -بزرگترین و قویترین فروشگاه فایل کشور

مرجع دانلود انواع فایل - پشتیبانی :09157269053-09330513771

انجماد و تئوری نفوذ سرما در مواد غذایی باتوجه به پدیده جرم و انتقال حرارت

مقدمه: انجماد منجمد سازی یک نوع عملیات واحد است که در آن دمای ماده غذایی به پایین تر از نقطه انجماد کاهش یافته  و آب به بلورهای یخ تغییر شکل می دهد.با تبدیل آب به یخ و تغلیظ مواد محلول در قسمت یخ نزده آب، از فعالیت آبی ماده غذایی کاسته می شود.برای افزایش ماندگاری محصولات غذایی و نگهداری آنها،از دمای پایین،فعالیت آبی کاهش یافته و در برخی از موارد از بلانچ کردن استفاده می شود.اگر عملیات منجمد سازی صحیح صورت بگیرد تغییرات وارد شده بر بافت محصول اندک خواهد بود. ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد