این پژوهش در دو بخش انجام شد.دربخش اول اثر عصاره تام زعفران و کروسین بر ساختارهای رشد جنین و در بخش دوم اثر عصاره تام زعفران و کروسین بر ساختار جفت مورد بررسی قرار گرفت . پس از انجام عصاره گیری زعفران و تهیه کروسین ، 48 سر موش بالغ ماده و 12سر موش نر از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران با وزن تقریبی 25 تا 35 گرم جهت انجام آزمایش انتخاب و خریداری گردیده و به 6گروه 8 تایی شامل یک گروه کنترل ( قرار گرفته درمعرض نرمال سالین)و یک گروه کنترل (بدون دارو ) و 4گروه تیمار ...