
خوردن آبگوشت ارزش غذایی بالایی دارد و در جهت تقویت بدن و سلامتی و پیشگیری از بیماریها نقش دارد. در بسیاری از این توصیه ها، تأکید ویژهای بر نوع پخت آبگوشت صورت گرفته است. در این نوشتار بر آنیم اثرات درمانی و غذایی آبگوشت را از دیدگاه حکمای طب ایرانی و با مطالع ۀ رسالۀ فاقد المغالطه بررسی کنیم . پژوهشگر طب سنتی گفت: افراد باید از گوشتهایی مانند گوشت ماهی دریا، گوسفند جوان، شتر و مرغهای خانگی و ارگانیک استفاده کنند. گوشت گاو و گوساله طبع سردی دارند و مصرف آنها موجب ایجاد سودا در ...