پاورپوینت با عنوان اهمیت تغذیه ای گوشت مرغ در فرمت پاورپوینت . 35 اسلاید قابل ویرایش دارای پروتئین مرغوب با سهولت هضم و جذب (تقریباً 20 درصد پروتئین) کیفیت گوشت مرغ تحت تاثیر عوامل مختلف تغییر می کند: عوامل قبل از کشتار: تغذیه مرغ، خصوصیات فیزیولوژیک، نژاد، نحوه حمل و نقل، عوامل محیطی (تحریک و تهیج مرغ)، سن ، زمان یا فصل کشتار و روش آن، زمان استراحت دادن بلافاصله قبل از کشتار و بیهوش کردن عوامل بعد از کشتار: نحوه کشتار و خون گیری، غوطه وری در آب داغ، نحوه پر کنی، تخلیه ا ...