فروشگاه فایل -بزرگترین و قویترین فروشگاه فایل کشور

فروشگاه فایل -بزرگترین و قویترین فروشگاه فایل کشور

مرجع دانلود انواع فایل - پشتیبانی :09157269053-09330513771
فروشگاه فایل -بزرگترین و قویترین فروشگاه فایل کشور

فروشگاه فایل -بزرگترین و قویترین فروشگاه فایل کشور

مرجع دانلود انواع فایل - پشتیبانی :09157269053-09330513771

جزوه صنایع غذایی با منشا دامی

جزوه صنایع غذایی با منشا دامی راه های نگداری مواد غذایی اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه تغییرات پس از کشتار کیفیت گوشت تجهیزات مورد استفاده درصنایع گوشت تکنولوژی تولید فرآورده های گوشتی کالباس های حرارت دیده کالباس های خام کالباسهای پخته فرآورده های گوشتی عمل آمده تولید همبرگر ، مرغ برگر ، قارچ برگر ، پنیر برگر، کباب لقمه ، خمیر ماهی ، ملهی برگر فساد گوشت بهداشت کارخانه های فرآورده های گوشتی فرآوری تخم مرغ کیفیت و فساد تخم مرغ و فرآورده های آن اصول آماده سازی و نگهداری آبزیان کنسروسازی سایر روشهای ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد