گزارش کار آزمایشگاه میکروبیولوژی غذایی 6 صفحه فایل ورد قابل ویرایش استافیلوکوکوس اورئوس باکتری گرم مثبت ,کاتالاز مثبت ,کروی شکل و بدون حرکت است که گلوکز را در شرایط هوازی تخمیر کرده و به صورت توده یا خوشه های نامنظم و یا زنجیره های کوتاه دیده میشود. این باکتری در محیطهای خون دار کلونی های طلائی رنگ تولید میکند که البته یک حالت پایدار نبوده و ممکن است کلونی ها سفید یا بی رنگ باشند این باکتری مانیتول مثبت است و در محیطهای با کلرور سدیم 10 – 5 /7 % رشد کرده و مانیتول را تخمیر میکند ...