فرمت : PPT تعداد اسلاید : 60 اسلاید • آنزیمها ترکیباتی پروتئینی هستند که به عنوان بیوکاتالیزور برخی از واکنشهای خاص بیو شیمیایی بخش کوچکی از مواد غذایی را تشکیل می دهند و ممکن است باعث ایجاد اثرات مطلوب یا نامطلوب در ماده غذایی شوند این مواد با کاهش انرژی اکتیواسیون باعث افزایش سرعت واکنش شده و ممکن است پروتئین ساده بوده و یا دارای کوفاکتور هایی ازجمله حاوی یونهای فلزی باشند . دانلود این مجموعه کامل و ارزشمند و نایاب را به تمامی دانشجویان علوم پایه پزشکی و علوم آزمایشگاهی ت ...