نام فایل : روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی فرمت : .ppt تعداد صفحه/اسلاید : 29 حجم : 3 مگابایت بنام خدا روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی ):Thawing تعریف انجماد زدائی(افزایش درجه حرارت فرآورده به بالاتراز نقطه انجماد بطوریکه محصول به حالت قبل از انجماد برگشته و قابلیت پخت یا مصرف پیدا کند.دراین رابطه درجه حرارت یک محصول باید به حدود 1-درجه سانتی گراد برسدخصوصیات یک انجمادزائی مناسب 1-سریع باشد:-کمتردرمعرض درجه حرارت بالا قرارمی گیردو فساد پذیری کمتر میشود!2-بلافا ...