
فرمت فایل:(powerpoint) تعداد اسلایدها:21 اسلاید برخی از اسلایدها: ماده 8 : متصدیان کارگاهها و کارخانجات مواد غذائی و بهداشتی موضوع این آئین نامه موظفند در صورت لزوم آشپزخانه، انبار مواد غذائی اولیه و سالن غذاخوری با فضای کافی به تناسب تعداد کارگران و شاغلین با شرایط کاملاً بهداشتی مطابق با ضوابط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در محل کارگاه یا کارخانه ایجاد نمایند. ماده 9 : هر کارگر موظف به داشتن کلیه وسائل نظافت، شستشو و استحمام اختصاصی میباشد. ماده 10 : اشخاصی که به نحوی با طبخ و تهیه و ...