پاورپوینت فن آوری کیک و کلوچه در حجم 34 اسلاید و در قالب ppt و قابل ویرایش و با قسمتی از متن زیر: دلایل انتخاب من از طرح (فن آوری کیک و کلوچه) به شرح زیر است: کیک و کلوچه به دلیل داشتن آردو شکر و تخم مرغ میتواند به عنوان یک میان وعده ویا در ادارات و مدارس جهت تغذیه بچه ها استفاده می شود و به عنوان یک نان مقوی در جامعه جایگاه خاصی دارد . به دلیل داشتن هزینه ای کم از نظر آرد روغن و دستگاه های تولید می تواند بسیار قابل ملاحضه باشد ودر یک مکان با مساحت کم و به اشتغال زایی چند نفر کمک می توا ...