نام فایل : آنزیم_ها فرمت : .ppt تعداد صفحه/اسلاید : 79 حجم : 2 مگابایت بنام خداآنزیم ها آنزیم هاترکیباتی پروتئینی هستند که به عنوان بیوکاتالیزور برخی از واکنشهای خاص بیو شیمیایی بخش کوچکی از مواد غذایی را تشکیل می دهند و ممکن است باعث ایجاد اثرات مطلوب یا نامطلوب در ماده غذایی شوند این مواد با کاهش انرژی اکتیواسیون باعث افزایش سرعت واکنش شده و ممکن است پروتئین ساده بوده و یا دارای کوفاکتور هایی ازجمله حاوی یونهای فلزی باشند .تغییرات انرژی در جریان یک واکنش در غیاب آنزیم(خط ممتد)و در حضور آنز ...