تیمار با اشعه ماوراء بنفش UV کیفیت پس از برداشت میوه ها و سبزیجات را به وسیله ی ایجاد مقاومت بهبود یافته(به همراه ترجمه) متن انگلیسی این مقاله10 صفحه دوستونی می باشد به صورت pdf اما متن ترجمه شده 25 صفحه و به صورت word می باشد. نمونه متن: چکیده: پیش زمینه : ضررهای قابل توجه محصول میوه ها و سبزیجات تازه در انبار پس از برداشت محصول به دلیل پیری سریع و بیماری ها رخ می دهد.فن آوری سنتی پس از برداشت محصول بیشتر مبتنی بر فناوری خنک کننده و نگه داری مواد شیمیایی است.به عنوان یک روش سترون سازی و نگ ...