کلمه «اسید» (به انگلیسی:acid) از کلمه لاتین acidus به معنای «ترش مزه» آمدهاست. تعاریف گوناگونی برای اسید و باز هستی دارد، از جمله تعاریف آرنیوس، لوری-برونستد و لوییس. اسیدها موادی ترش مزه اند ویژگی خورندگی دارند شناساگرها را تغییر رنگ می دهند و بازها را خنثی می کنند. باازهاا مواادی باا مززهٔ گس-تلخ ااند حاالتی لازج دارند شنااسااگررهاا راا تغییرر ررنگ می دهند و ااسیدهاا راا خنثی می کنند. سرفصل :اسیدتعریف قدیمیخنثی شدنفرمیک اسیدتاریخچهخواص عمومی اسیدروش تولیدکاربرد وی ...