با هزینه ای اندکی شما میتونید فایل (فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا) را تهیه کنید.
فایل : word (..doc) - تعداد 14 صفحه
قسمتی از متن :
فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا
مقدمه
مواد غذایی را می توان با استفاده از فرآیندهای حرارتی یا غیر حرارتی نگهداری نمد. فرآیندهای حرارتی (تحت عناوین حرارت دادن و پختن )علاوه بر غیر فعال نمودن میکروارگانیسم ها، بر کیفیت مواد غذایی نیز اثر می گذارند. این در حالی است که ،رآیند های غیر حرارتی که برای غیر ...