کتاب مدیریت تولید زعفران 138 صفحه با عکس های رنگی فهرست دیباچه پیش گفتار مقدمه تاریخچه زعفران اهداف توسعه زعفران فصل اول: گیاهشناسی زعفران مشخصات گیاهشناسی زعفران تفاوت پیاز و پداژه پیشوک، زعفران جوقاسم یا زعفران کوهی گل حسرت یا سورنجان تفاوت زعفران زراعی، زعفران جوقاسم و گل حسرت فصل دوم: ترکیبات و کاربردهای زعفران مصارف خوراکی مصارف پزشکی سمیت زعفران مصارف صنعتی فصل سوم: اکولوژی زعفران مشخصات اقلیمی و اکولوژی زعفران مراحل زندگی زعفران دوره بیداری زعفران دوره خواب(نهفتگی) ...