- کاشت داشت و برداشت چغندر ۲- تحویل دادن چغندر قند به کارخانه ۳- تخلیه چغندر و نگهداری ان در سیلو : ۴- انتقال چغندر به محل فرایند ۵- شستشو ی چغندر ۶- تهیه خلال چغندر ۷- استخراج قند از خلال ۸- خشک کردن تفاله ۹- تصفیه شربت خام ۱۰- تغلیظ شربت یا اواپراسیون سانتریفوژ: آپارات II آپارات III مرحله قند سازی: شستشوی نیشکر عصاره گیری از نیشکر استفاده از فرایند انتشار برای عصاره گیری از نیشکر (Diffusion process) توزین شربت خام آهک زنی به شربت خام نیشکر (Liminig of cane juice) ته نشین سازی ناخ ...