مشخصات مقاله: عنوان کامل: پاورپوینت تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی فرمت فایل: PPT (قابل ویرایش) تعداد صفحات پروژه: 26 و 7 صفحه ورد. مقدمه رب گوجه فرنگ عصاره تغلیظ شده گوجه فرنگی می باشد که به عنوان چاشنی و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زیادی دارد. رنگ قرمز تند، طعم وبوی مطبوع از خواص ظاهری آن می باشد بریکس آن حدود 28% ودارای ph اسیدی در حدود3/4 می باشد.3%-2% نمک به آن افزوده می شود وبه دو صورت فله ای و بسته بندی در بازار موجود می باشد. نوع بسته بندی آن م ...